Φορητή Συσκευή Πυροδότησης για Σιντριβάνι (Τεμάχιο)

50,00 €
SKU
4864

Φορητή συσκευή πυροδότησης για σιντριβάνι. Τοποθετούμε το σιντριβάνι μέσα στην συσκευή. Συνδέουμε το καλώδιο από τα σiντριβάνια στη συσκευή μας πολύ εύκολα χωρίς πιθανότητα λάθους γιατί δεν υπάρχει πολικότητα.

Η συσκευή λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ.(για καλύτερη λειτουργία-απόδοση χρησιμοποιήστε  αλκαλικές μπαταρίες)

Στην συνέχεια κρατάτε το σωλήνα με το πάνω μέρος να κοιτάει με κατεύθυνση προς τα πάνω και την στιγμή που επιλέξετε πατάτε το κόκκινο κουμπί παρατεταμένα για 2-3 δευτερόλεπτα και θα γίνει ανάφλεξη στο σιντριβάνι που έχετε στο σωλήνα.

Η διάμετρος του σωλήνα είναι 4 εκατοστά που σημαίνει ότι χωρά όλα τα σιντριβάνια εμπορίου με αυτή τη διάμετρο.

*Χρησιμοποιείτε μόνο σιντριβάνια που διαθέτουν ηλεκτρονική ανάφλεξη και τη συγκεκριμένη διάμετρο ώστε να χωρά στο σωλήνα.

Η φορητή συσκευή σας δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσετε και να έχετε ένα μοναδικό αποτέλεσμα με πρωταγωνιστές εσάς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους νεόνυμφους κατά την είσοδό τους στον χώρο της δεξίωσης.

Μπορούν να την κρατήσουν οι καλεσμένοι κατά την διάρκεια της εισόδου ή του πρώτου χορού. Η πυροδότηση γίνεται κατά βούληση του χειριστή πράγμα που το κάνει μοναδικό για εκπλήξεις σε όλα τα events. Έτσι φτιάξτε εσείς το σενάριο του γάμου σα με μοναδικά πυροτεχνήματα. 

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται το σιντριβάνι.